08 juli 2008

Djansa-festival: eten en drinken

In tegenstelling tot de voorgaande jaren was er deze keer geen frietkot. Voor mijn vrouw was dat al een kleine ontgoocheling, want zij had echt uitgekeken naar frieten op ons festival. Maar dat was gauw vergeten, want de Afrikaanse keuken viel ook best in de smaak. Geen idee hoe de hotdogs of de Aziatische keuken smaakten, maar die laatste zag er ook best OK uit. Variatie genoeg dus. En kon je dan echt niet zonder frieten, dan was er om de hoek een frietkot. Of je kon, zoals de dochters van Bart V., te voet naar Kappelle wandelen om frieten… Dan had je bij terugkeer al direct een deel van de calorieën verbrand.

Qua drank was er allereerst de klassieke toog in de tent met alle mogelijke frisse drankjes, alsook verse muntthee en koffie. Wie bij het stralende weer liever droomde van zuiderse stranden, kon zich aan de rand van de vijver zetten met een mojito (of andere cocktail) in de hand. De cocktailbar had ook goed te doen, vooral dan wat de mojito’s betreft. En om het lounge-gevoel nog wat te versterken zorgde Joost aka DJ Saint-Gervais in de tent voor aangepaste muziek.

16:26 Gepost door There's more to life than what you see through windows in Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: djansa, west-afrika, djembe, festival, percussie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.